· 

Lohjan liikuntakeskus, iloa & elämyksiä elämään


Tervetuloa pääsiäismetsään

Taas voi vain kiittää Lohjaa ja Lohjan liikuntakeskusta mahtavan hienosta ja elämyksellisestä pääsiäismetsästä. Lähdimme kävelylle tyttäreni ja vaimoni kanssa, suuntanamme oli metsä jonne liikuntakeskus oli toteuttanut hienon, värikkään sekä mielikuvituksellisen pääsiäismetsän. Jo joulun aikoihin kävimme liikuntakeskuksen toteuttamassa tonttupolulla, joka oli sekin mahtavasti tehty. Näin koronan synkistämänä aikana tämänkaltaisesti toteutetut elämykset tuovat iloa elämään. Pääsiäismetsän poluille oli löytänyt useita lapsiperheitä, turvavälit toteutuivat hienosti. Lapsille ja myöskin meille aikuisemmille oli paljon nähtävää. Ehkä joku saattoi nähdä vilauksen pääsiäispupusta tai ehkä jopa noita-akasta, mukavaa oli kaiken ikäisille. 

 

Pääsiäismetsän tai Tonttupolun kaltaisille elämyksille on tilausta ajassa jossa elämme ja se antaa mahdollisuuden lapsiperheille yhdessäoloon luonnon keskellä. Elämykset on tarkoitettu meille kaikille, eikä vain harvoille, kyllä on mahtavaa olla Lohjalainen. 


Kuvien alta löytyy linkki Lohjan liikuntakeskuksen sivuille, joihin suosittelen etenkin Lohjalaisena tutustumaan. Mukavaa pääsiäisen aikaa ja kevään odotusta kaikille.